Vriendelijke, Vertrouwende, Flexibele & Betaalbare zorg

De oprichtster van Wecare AuPair is geboren en getogen in Nederland. Zij is half Nederlands en half Filippijnse. Zij behaalde haar mbo secretaresse diploma en hbo communicatie diploma en werkte in verscheidene posities bij Internationale Bedrijven in Nederland.

Zij heeft samen met het Tropen Instituut Amsterdam Cultural Awareness trainingen gegeven in China en Singapore. Dit om de verschillende culturen (westerse & Aziatische) bewust te maken van de verschillen tussen beide culturen en hoe elkaar beter te begrijpen en te communiceren.

Na vele bezoeken aan de Filippijnen is het haar opgevallen dat veel jongeren met een goed diploma op zak geen werk kunnen krijgen, simpelweg omdat het er niet is.

De meeste jongeren met wie zij in contact is geweest hebben over het algemeen een medische achtergrond. Het niveau verschilt van niveau 1 assistent tot niveau 4 zelfstandig verpleegster. Maar denk ook aan verloskundigen en verzorgenden.

Zij wil graag deze jongeren een kans geven in Nederland. Het is een feit dat er in Nederland een tekort is in de zorgsector als in de kinderopvang. Het is de perfecte match dat deze afgestudeerde jongeren aan de slag kunnen als aupair in Nederland en het gastgezin is verzekerd van een goed opgeleide aupair met een medische achtergrond. Indien kinderen is het mooi meegenomen om een vakkundige verpleegster in huis te hebben die bijvoorbeeld voor uw kinderen zorgt. Mocht er wat gebeuren is er gelijk medische hulp aanwezig. De aupairs weten hoe ze moeten handelen in zulke situaties.