Door een au pair uit te nodigen in uw gezin zullen uw kinderen altijd in hun eigen vertrouwde omgeving zijn zodat u zich als gastgezin met een gerust hart kunt focussen op uw werk en/of andere bezigheden en verplichtingen. Regelmaat en rust is belangrijk in een gezin en zeker voor kinderen.


Een au pair kan in de ochtend helpen bij het aankleden van de kinderen en samen het ontbijt voorbereiden om vervolgens de kinderen naar school te brengen. Tussen de middag kan een au pair licht huishoudelijke taken verrichten en in de middag de kinderen weer ophalen van school en dan samen leuke activiteiten ondernemen. Een au pair kan ook alvast voor het avond eten zorgen zodat als u thuis komt na een drukke dag met het hele gezin aan tafel kan gaan, uiteraard eet een au pair altijd gezellig mee.


Wecare AuPair begrijpt dat u als ouders zijnde er niets belangrijker is dan dat de kinderen goed verzorgd worden, gelukkig en veilig zijn. Wecare Au Pair is er daar waar ouders het net even te druk hebben om er elk moment van de dag voor de kinderen te zijn. Wecare Au Pair staat klaar met kwaliteit au pairs voor de zorg van uw kinderen daar waar het nodig is.


Host Family Contact Banner met een "neem nu contact op" bericht

Feedback Banner met "jouw tips" bericht