Een Filipijnse au pair zal haar taken met trots en plezier uitvoeren. Trots omdat zij hiermee betekenis geeft aan haar leven door deel uit te maken van 1 jaar in het leven van andere mensen. En met plezier omdat zij voor de duur van 1 jaar in aanraking komt met een andere cultuur en manier van leven dat verschilt van haar eigen cultuur en levensstijl.


In de Filipijnse cultuur is het gewoon dat je vanaf een bepaalde leeftijd, jongere broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes verzorgt. Het is iets dat zij vanzelfsprekend vinden. Het zit dan ook in de Filipijnse aard om anderen te helpen.


Vanaf jonge leeftijd zijn zij betrokken bij de dagelijkse routine van het huishouden en het helpen van de familie. Denk hierbij aan het naar school brengen van jongere broertjes of zusjes, moeder en tantes helpen met het huishouden of het helpen in de keuken zodat het avond eten op tijd op tafel staat voor het hele gezin. Verder zijn Filipijnse mensen vriendelijk, enthousiast en gemotiveerd om nieuwe dingen te leren.


De au pairs van Wecare AuPair komen vanuit de hele Filipijnen. Wecare AuPair richt zich niet op 1 gebied. Onze eigen kandidaten hebben de Filipijnse Nationaliteit (gespecialiseerd in Filipijnse au pairs)en het merendeel van onze kandidaten zijn verpleegster en zijn in het bezit van een EHBO diploma en hebben ervaring opgedaan in ziekenhuizen en in privé kring in het verzorgen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar.


Host Family Contact Banner met een "neem nu contact op" bericht

Feedback Banner met "jouw tips" bericht