Ben jij er klaar voor?

Een au pair zal een volwaardig lid worden van het gastgezin, om de cultuur, de taal en de gewoonten van het land te leren kennen. In ruil voor hulp aan de kinderen gedurende de uren dat de ouders niet aanwezig zijn en evenals het helpen bij lichte huishoudelijke werkzaamheden.

Bent jij er klaar voor? Een ander leven in een ander land? Als je dit met ja kan beantwoorden zal de goede zorg voor kinderen je leven verrijken en zal het een goede aantekening zijn op jouw cv.

Wecare Au Pair zal met zorg de juiste match vinden die bij jou past. In samenspraak met het gastgezin zorgen wij ervoor dat jouw rechten optimaal beschermd zijn, en een loyale tegemoettreding ten opzichte van het gastgezin is een vereiste! Zo krijg je een optimale kans jezelf te ontwikkelen tot een wereldburger.

Een belangrijk punt:
Denk eraan dat je voor een langere periode weg bent van familie en vrienden. Er kunnen momenten zijn dat je heimwee krijgt of dat je je eenzaam zult voelen. Als jij sterk genoeg bent, dan ga je de uitdaging aan en zal vanzelf zien dat er veel positieve punten aanwezig zijn. De unieke kans op het maken van nieuwe vrienden en het leren van een nieuwe taal en cultuur zijn mooi meegenomen. Als jij dit aandurft, en aankan, dan ben je van harte welkom om als au pair te solliciteren.

Om te slagen moet je betrouwbaar en flexibel zijn, en een passie hebben voor het werken met en het verzorgen van kinderen.