Wecare AuPair is opgericht in 2013. De oprichtster is geboren en getogen in Amsterdam. Zij is half Nederlands en half Filippijnse en begrijpt als geen ander beide culturen.

Na grondig onderzoek op de Filippijnen is het haar opgevallen dat veel jongeren met een goed diploma niet aan het werk zijn, simpelweg omdat het er niet is. De meeste jongeren met wie zij in contact is geweest hebben over het algemeen een opleiding afgerond op bachelor niveau en in de medische sector. Zij beheersen de Engelse taal goed en het merendeel heeft al ervaring opgedaan in het verzorgen van kinderen, Zowel in privé kring als op professioneel gebied. Mocht er wat gebeuren bij het gastgezin dan is er direct medische hulp aanwezig. Een au pair met een medische achtergrond weet hoe te handelen in zulke situaties en kan EHBO toepassen.

Ons doel

Wecare AuPair wil graag gemotiveerde jongeren uit de Filippijnen een kans geven om voor de duur van 1 jaar naar Nederland te komen als au pair. En wil het gastgezin een gemotiveerde au pair kunnen aanbieden zodat het gastgezin met een gerust hart hun kinderen kan vertrouwen aan een au pair van Wecare AuPair.

Onze visie

Wecare AuPair werkt alleen volgens de streng gerelateerde wet en regelgeving van de IND en zal deze ook altijd handhaven om zowel het gastgezin als de au pair te beschermen. Wecare AuPair gelooft in transparant werken en daarom zijn er geen onverwachte bijkomstigheden en/of kosten als u een overeenkomst aan gaat met Wecare AuPair. Alle informatie is altijd terug te vinden op onze website. Op deze manier geloven wij erin dat wij een betrouwbaar en geloofwaardig au pair bureau zijn welke bemiddelt tussen au pairs uit de Filippijnen en gastgezinnen in Nederland.