1) Zodra het gastgezin contact met ons opneemt voor meer informatie over de bemiddeling met Wecare AuPair zullen wij een kennismakingsgesprek bij u thuis inplannen. Tijdens dit kennismakingsgesprek leggen wij uit wie we zijn en hoe we werken. Tijdens dit bezoek bekijken wij ook graag de au pair kamer ( indien gereed). Het kennismakingsgesprek zal ongeveer 45 minuten tot 1 uur duren.


2) Zodra we een bevestiging van het gastgezin hebben ontvangen per e-mail dat zij graag de bemiddeling via Wecare AuPair willen laten verlopen, zullen we een duidelijk overzicht sturen welke documenten er nodig zijn om de procedure te kunnen starten.


3) Heeft u een eigen au pair kandidaat dan plannen wij altijd een kennismakingsgesprek met de au pair in op Skype om te kunnen beoordelen of zij aan de voorwaarden voldoet om au pair te mogen zijn in Nederland. Heeft u geen eigen au pair kandidaat dan heeft Wecare AuPair voldoende au pair kandidaten beschikbaar met de Filipijnse Nationaliteit (gespecialiseerd in Filipijnse au pairs) Naar aanleiding van de opgegeven au pair criteria sturen wij verschillende au pair profielen welke aansluiten naar uw wensen en wat u zoekt in een au pair. Wij kunnen in deze fase advies geven over de kandidaten mocht u het moeilijk vinden om een keuze te maken. Wij berekenen hier geen extra kosten voor.


4) Indien de au pair kandidaat voldoet aan alle eisen om een au pair in Nederland te kunnen zijn en alle gevraagde documenten van het gastgezin zijn compleet, kunnen wij de aanvraag indienen bij de IND. (niet van toepassing als de au pair een EU / EER of Zwitserse nationaliteit heeft)


5) Zodra wij het advies van de IND hebben ontvangen zullen wij het gastgezin en de au pair informeren. Wij zullen de au pair adviseren bij het nemen van de juiste stappen om haar visum te krijgen bij de Nederlandse Ambassade en we zullen het gastgezin adviseren voor de aankomst van de au pair in Nederland.(niet van toepassing als de au pair een EU / EER of Zwitserse nationaliteit heeft)


6) De tijd is gekomen dat de au pair in Nederland zal arriveren. Het gastgezin of Wecare AuPair haalt de au pair op. (wij brengen extra kosten hiervoor in rekening)


7) Tijdens het jaar dat de au pair verblijft bij het gastgezin blijft Wecare AuPair het aanspreekpunt voor vragen en advies.


8) Het gastgezin en de au pair gaan een geweldig jaar tegemoet!


Host Family Contact Banner met een "neem nu contact op" bericht

Feedback Banner met "jouw tips" bericht