Wij kunnen voor elke au pair Nationaliteit onze bemiddeling aanbieden.

Niet alle nationaliteiten hebben een visum of een vergunning nodig voor Nederland. Hieronder vindt u een duidelijk overzicht welke Nationaliteiten wel en welke Nationaliteiten het niet nodig hebben:


LAND NATIONALITEIT INREISVISUM VERBLIJFSVERGUNNING DUUR PROCEDURE
EU/EER EN
ZWITSERLAND
NEE NEE 1 DAG
AUSTRALIE
CANADA
NIEUW-ZEELAND
ZUID-KOREA
USA
NEE JA 14 DAGEN
ALLE ANDERE
NATIONALITEITEN
JA JA 14 DAGEN IN NEDERLAND EN 2 WEKEN IN LAND VAN VERTREK
FILIPIJNEN JA JA 14 DAGEN IN NEDERLAND EN 4 WEKEN IN MANILLA (is de au pair niet in de Filipijnen dan duurt het 2 weken)

EU , EER en Zwitserse Nationaliteiten hebben geen visum of vergunning nodig - Zodra wij de vereiste documenten van het gastgezin hebben ontvangen kan het au pair jaar beginnen . De au pair mag op elk gewenst moment direct reizen naar het gastgezin , Het officiële au pair jaar begint op het moment dat wij de documenten van het gastgezin hebben goedgekeurd .


Australië, Canada , Nieuw - Zeeland , Zuid - Korea en de VS hebben geen visum nodig, maar wel een vergunning - Zodra wij de vereiste documenten van het gastgezin hebben ontvangen zullen wij de vergunning aanvragen bij de IND . De IND streeft ernaar om binnen 14 dagen na het ontvangen van de aanvraag een advies uit te brengen. De au pair mag op elk gewenst moment direct reizen naar het gastgezin en kan maximaal 90 dagen verblijven zonder vergunning. Het officiële au pair jaar begint op het moment dat de vergunning door de IND is goedgekeurd .


Alle andere nationaliteiten hebben een visum en een vergunning nodig - Zodra wij de vereiste documenten van het gastgezin hebben ontvangen zullen wij de vergunning aanvragen bij de IND . De IND streeft ernaar om binnen 14 dagen na het ontvangen van de aanvraag een advies uit te brengen. Zodra de au pair haar visum heeft ontvangen op de Nederlandse ambassade in het land van vertrek kan zij naar het gastgezin reizen. De dag van vertrek naar Nederland is de eerste dag dat het au pair jaar van start gaat. Zodra de au pair in Nederland is kan zij 2 weken na aankomst haar vergunning ophalen bij een IND loket naar keuze.


Host Family Contact Banner met een "neem nu contact op" bericht

Feedback Banner met "jouw tips" bericht